sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Arvonta

Carolalla on arvonta blogissaan johon voi vielä tämän päivän ajan osallistua. Upea palkinot luvassa!

Arvontaan pääset tästä: Cards by Carola

Makuuhuone

Nyt päästään makuuhuoneeseen. Tämän jälkeen on enää ullakon esittely. Sen esittelen kuitenkin kahdessa osassa, koska sielläkin on makuuhuone.
















Nukkekodin aukeavassa osassa makuuhuoneen kohdalla on tämä lipasto. Lipaston olen saanut vaihdossa kauan aikaa sitten. Verhot ovat samasta vaihdosta. (en vain muista kenen kanssa se vaihto oli) Lippukoriste on saatu joulukalenterista.
   Lipaston päällä oleva sininen lautanen ja peili ovat Tiinalta. Hymytyttöpatsas on Mirkalta ja sen alla oleva liina on markkinoilta. Hieman auki oleva "peili" on muistaakseni ostettu Hannan pöydästä joiltain markkinoilta.
   Lattia tässä on vielä viimeistelemättä, kuten näkyy.



Yleiskuvaa itse makuuhuoneesta. Tässäkin huoneessa, kuten keittiössä, on vaalea lattia.  Tämäkin lattia on sellaista kuviollista kontaktimuovia.
   Kissan kiipeilyteline on ollut olohuoneessa, mutta siellä ei oikein ole tilaa, joten siirsin sen tänne makuuhuoneeseen. Olen sen ostanut markkinoilta. Ja kissa on tässä taas itse huovuttamani.
   Pienet kangaspuut olen ostanut Mirkalta. Peltinen rasia on olevinaan matkalaukku. Sen päällä on itse tekemäni korsetti Marian ohjeella ja päivänvarjo on myös itse tekemäni. Seinällä olevan kuvan löysin jostain kätköistäni ja tämänkin olen muistaakseni joulukalenterista saanut. Samoin kuvan yläpuolella oleva kartta on joulukalenterista (se kyllä aika huonosti tuosta tapetista erottuu).



Ikkunasta napattu kuva.
   Peili on joulukalenterista. Sängyn päädyssä lattialla oleva jakkara ja jakkaran päällä olevat sukat ovat joulukalenterista.
   Sänky on itse tekemäni balsasta ja jäätelötikuista. Sen päällä oleva sängynpeitto on muistaakseni joulukalenterista, vaaleanpunainen viltti kulmalla on pala pehmeää kangasta. Tässä kuvassa ei näy, mutta vaaleanpunaisen viltin alla on beigen värinen peitto ja se on pala ohutta kangasta ja vaaleanpunaiset tyynyt ovat joulukalenterista.



Tästä näkee hieman tuosta sivultakin. Tuohon pitäisi pieni naulakko väsätä jotta mekon ei tarvitsisi siinä "ilmassa" roikkua. :D
  Valkoinen matto on todella pehmeä ja se on oikeasti Lundbyhin tarkoitettu, mutta sopi tähän huoneeseen oikein hyvin.



Lipaston päällistä.
   Lipasto on balsaa ja laatikot sellaisia valelaatikoita. Laatikoiden kahvat ovat ostettuja.
   Lipaston päällä oleva liina on itse tekemäni virkkuulangasta. Punoin samalla tyylillä kuin mattoja voi tehdä. Sinisen kaulakorun olen saanut muistaakseni Tippaliisalta vaihdossa. Korurasia on balsaa ja itse tekemäni. Kukat olen itse tehnyt. (näihinkin löytyy ohje, kunhan ehdin vanhasta blogistani sen tänne siirtämään). Maljakko on ostettu. Seinällä olevat pikku peilit ovat Tiimarista ostettuja.



Yöpöytä on itse tekemäni balsasta. Laatikko on valelaatikko ja kahva ostettu. Jalat on valmis sorvauksia.
   Lyhdyn olen itse tehnyt balsasta, tulitikuista, tuikkukynttilän kiposta, muovista ja sisällä oleva kynttilä on joku ihmeellinen pala jotakin. Lyhdyn vieressä on tulitikkuaski, joka ei tässä kuvassa kovin hyvin näy, sen olen tehnyt Marian printeistä.

Makuuhuonekin on vielä hieman kesken. Mutta aika hyvässä vaiheessa. Seuraava visiitti on:





Ullakolle.

Translation:
Bedroom. Picture on the wall, hardly showing map , stool, mirror, wool socks, blue necklace and pink pillows I've gotten from advent calendars. Cat's climbing frame, loom, vase, and carpet I've bought. Everything in the first picture are either bought or received. All the rest I've made by myself.
  And a few peek pictures to the attic.

torstai 27. syyskuuta 2012

Olohuone & kurkistus

Tänään päästään tutkailemaan olohuonetta.
















Sohva on ostettu markkinoilta. Pöytä on oma tekemäni ja siitä puuttuu yhä maali, mutta toisaalta tykkään siitä tuollaisena. Keinutuolin olen saanut joulukalenterista ja sen kulmalla olevan huivin myös. Nojatuoli ja jakkara ovat omia tekeleitäni (eivät kyllä kovinkaan hyvin näy, koska en tajunnut ottaa nukkea pois). Ruskea senkki on ostettu markkinoilta Mirkalta, takka on itse tekemäni. Taulut seinällä on saatu joulukalenterista, niin kuin myös seinällä oleva ryijy (joka on hieman taipunut), lattialla olevan maton olen saanut joulukalenterista myöskin.
       Etummaisen ja sohvalla istuvan kissan olen ostanut Hannalta (niin kuin myös tuon kissan josta näkyy hieman häntää pöydän takaa), lattialla kierivä mustavalkoinen kissa on itse huovuttamani.
       Sohvalla istuva nukke on myös itse tekemäni. Nojatuolissa istuvan nuken pään ja kädet olen ostanut Tiimarista silloin joskus ja itse kasannut nuken ja huovuttanut vähän muotoa, ja olen myös mekon hänelle tehnyt itse.
















Sohvalla on muutamia tyynyjä. Nämä kaksi ovat itse tekemiäni. Vasemmanpuoleiseen olen yrittänyt kirjoa (omalla tyylilläni :D) kirjaimen K ja oikeanpuoleisessa on ristipistelemäni hirvi.



Pöydällä olevat kukat olen tehnyt markkinoilta ostamistani kiteistä, maljakko on Wooperilta ostamani. Lautaset ja koriste hevonen sekä vaaka ovat kaikki Tiinalta.



Seinällä, nojatuolin yläpuolella, on tämä taulu. Olen itse tämän piirtänyt paperille, liimannut taustapahviin ja taulun lasi on muovia ja pidikkeet (vai miksikäs niitä kutsutaankaan?) ovat tuikkukynttilän kippoa.



Mirkalta ostamassani senkissä on Tiinalta saatuja helmiä ja pari itse löytämääni simpukkaa. Päällä vasemmalta: Orkidea Johannalta, sininen kulho Tiinalta, Eiffel-torni koriste Hannalta, mini kaakeliuuni Mirkalta, sininen lautanen Tiinalta ja siinä olevat dominokeksit olen itse tehnyt fimosta. Ihastuin tähän senkkiin senkin takia, että se on taidolla tehty ja, koska se sopi hyvin nukkekotini olohuoneeseen, siksi, että 1:1 elämässä kodissani on melko samanlainen senkki.



Kaakeliuunin olen tehnyt käsipyyhepaperin pahviseen hylsyyn. Leikkasin paperista neliöitä joita sitten liimasin pahviin ja maalasin koko jutun valkoisella. Uunin luukut ja etupelti ovat jonkinlaisen paketin metallia.
   Uunin edessä olevan olen saanut (anteeksti, unohdin miksi sitä kutsutaan). Ja kasvin olen saanut joulukalenterista.



Ja kaakeliuunin sisään olen tehnyt virityksen jossa on patterikäyttöinen tuikkukynttilä. Tässä se nyt päällä.
  Tähän kaakeliuunin eteen olisi tarkoitus väsätä sellaiset kierreportaat, joista muka pääsisi ullakolle. Nukkekodissanihan ei ole minkäänlaista pääsy keinoa ullakon huoneisiin. :D

Siihen päättyy tämän kertainen kierros. Ensi kerralla pääsemmekin:



Makuuhuoneeseen. Otin tämän kuvan, koska tämähän on selvä kurkistus vain. :D Toivottavasti näette tuosta.

Pahoittelen joitakin (tai varmaankin useita) kirjoitusvirheitäni tekstissä. Mutta jotenkin taas oli sellainen päivä, ettei huvittaisi kyllä tehdä yhtään mitään, eikä aivot toimi (tälläisiä päiviä tuntuu olevan nykyään paljonkin :D).

Translation:
Little visit to my dollhouse's livingroom. I have made that table, armchair, black and white cat, picture on the wall, those two pillows, dolls, flowers, cookies on the plate and tiled stove.
  Next visit is to the main bedroom.

lauantai 22. syyskuuta 2012

Keittiö & kurkitus

Tänään päästään vierailulle keittiöön. Keittiöstä puuttuu vielä lavuaari, jääkaappi ja muutama kaappi. Ja kattoon kattolistat, ynnä kaikki muut. Mutta niinhän jokainen huone on vielä hieman kesken.



Nukkekodin avautuvassa osassa on tälläinen pieni sivupöytä. Pöydän olen itse tehnyt balsasta, viilusta ja sorvauksista, jopa laatikot aukeavat. Olen aika ylpeä tähän, koska yleensä en jaksa mitään hieman pitkä tekoisempaa tehdä. Onhan tämäkin joissain kohtia jonneen suuntaan vino, mutta aika hyvä on.
   Hortensiat tein itse Marjatan ohjeella, tällä. Vaasi on tehty niin, että ensin kiedoin kukkien varret tiukasti toisiinsa, kierittelin maalarinteippiä sopivan paksuiseksi, jonka jälkeen muutamaan kertaan maalasin valkoisella ja lopuksi vielä sillä lakalla maalasin jolla fimosta tehtyjä töitä lakataan.
   Sininen lautanen on sellainen pullon korkin tiiviste sen päällä leipä minun tekemäni fimosta ja kanamuna on Mirjalta.
   Purkit olen tehnyt kartongista ja etiketit paperista, kannet ovat neppareita. Purkkien takana on leivontakirja, jonka olen saanut joulukalenterista.
  Seinällä oleva taulu on minun tekemäni tuikkukynttilän kiposta ja rautalangasta. Ikkunalaudalla on pieni virkkaamani hattu.



Tässä näkyy, että nuo laatikot lähtevät auki. Pieni puurolautanen pilkistää purkkien takaa ja se on itse tekemäni. Jostain pienistä helmistä, jotka sekoitettu liimaan ja kuivuttua maalattu valkoisella.
   Toisessa avonaisessa laatikossa näkyy balsasta tekemiäni ruokailuvälineitä, ei ne mitenkään erityisen kauniita ole.



Kokonais kuvaa keittiöstä.



Pöytä on ihan vain balsaa. Olen sen itse tehnyt. Aika heiveröinenhän se on, koska pelkkää balsaa, mutta siitä tuli ihan nätti. Tuolit olen ostanut markkinoilta. Matto on muistaakseni Tiinalta.
   Kannun ostin Mirjalta markkinoilta. Lautaset ovat Tiinan upeata työtä. Vaalean olen ostanut häneltä ja tuo jossa on hieman mustaa, olen sen voittanut.
   Lautasten alla olevat liinat olen tehnyt itse kankaasta ja kirjonut reunoihin pientä viivaa.



Pöydällä olevat kukat olen itse tehnyt. Samalla tavalla, kun eteisen kukat. Maljakko on ostettu Larissalta.



Pöydän yläpuolella seinässä on tämä kello. Olen tämän ostanut markkinoilta. Viisarit muuten ihan oikeasti liikkuvat, kun niitä liikuttaa.



Pöytää vastapäätä on tämä apupöytä. Olen tämän tehnyt itse balsasta. Apupöydän alta tulee esiin fimosta tekemäni kissojen ruokakupit.
  Alahyllyllä oikealla olevassa oranssissa astiassa on minun tekemiäni sipuleita fimosta. Patakinnas on joulukalenterista. Raastimen olen tehnyt rautalangasta ja tuikkukynttilän kiposta. Hampurilainen on ostettu Johannalta.



Apupöydän päällä olevassa Wooperilta ostetussa kulhossa on Mirjan tekemiä hedelmiä. Kulhon vieressä/takana on Mirkalta ostamani puuhaarukka sekä pieni muffinssi-/leivontavuoka. Leikkuualusta on oma tekemäni, taas balsasta. Sen päällä oleva veitsi on oma tekemäni balsasta ja pahvista, juurekset ja vihannekset ovat jälleen Mirjan tekemiä. Ensimmäinen käsipyyherulla ja -teline ovat minun tekemiäni ja kauniimman näköinen (omani takana) on joulukalenterista. Jauhopussi, sokeripurkki ja kahvipussit olen ostanut Leealta markkinoilta. Pieni suklaakakku (todellakin oikea paikka sille :D) on oma tekemäni ja suklaalevy taas saatu.



Apupöydän yläpuolella on tämä pyyheteline/naulakko. Itse hylly on tehty balsasta. Liinaan/verhoon olen itse kirjonnut pienen kuvan. Hyllyn päällä on paketti jossa on itse maalaamiani kaakeleita. Muuten näistä olisi tulossa keittiöön kaakelit, mutta olen kadottanut ne loput.



Takaseinällä on tällainen hökötys. Sen pitäisi toimia nukekkodin uunina/hellana, mutta se ei oikein taida tähän taloon sovi. Mutta saa nyt mennä sen aikaa kunnes teen kunnon hellan/uunin.
   Tämä on tehty sellaisesta kukkasienestä ja balsasta. Kattilat olen itse tehnyt. (näihinkin löytyy ohje edellisestä blogistani, kunhan ehdin sen tänne siirtämään) Yhdessä kattilassa on perunoita jotka jälleen ovat Mirjan tekemiä. Kasarin olen saanut joulukalenterista. Pannunalustan olen itse tehnyt jäätelötikusta, langasta ja sellaisista minikaakeleista. Tee-/kahvipannun "huppu" on saatu joulukalenterista. Ruusuastia on ostettua valmis astiastoa. Hieman takana näkyy piirakkaa, jonka olen voittanut. Tavaroiden alla näkyy hieman tuota peltiä, jonka olen ostanut markkinoilta Hannalta.



Tämä on ostettu markkinoilta.



Tämän päällä on vasemmalta alkaen: Marian printeistä tehty kahvipaketti, itse piirtelemäni ja rakentamani kahvipaketti, valmis tölkki jotain, valmis lasikippo jossa suklaapaloja, kaksi pulloa rypsiöljyä, kolme pulloa erilaisia juomia.
   Kaapissa kaikki paitsi ruusumukit ja -lautanen ovat Wooperilta ostettuja.



Tasolla oleva pullo on silmätippa pullo, hillopurkki on saatu joulukalenterista, sinappituubi ostettu markkinoilta Leealta. Suklaakakku (taas oikea paikka kakulle :D) ja marjat heinän korressa ovat Mirjalta. Astia jossa lukee ''BREAD'' on ostettu markkinoilta.
   Toisessa laatikossa on tomaatit, jotka nekin Mirjalta ostettuja. Pienemmässä laatikossa on haarukat, veitset ja lusikat. Täytyisi vähän laatikkoa tuunata, jotta aterimet pysyisivät järjestyksessä.



Keskimmäisessä laatikossa on vähän "hienompia" aterimia ja alimmassa laatikossa Wooperilta ostettuja lautasia.



Lautaset on ostettua valmistavaraa, niiden pällä oleva astia ostettu markkinoilta. Oikean puoleisen pinon kaksi alinta vuokaa ovat Wooperilta ostettuja, kaksi päällimäistä kulhoa ovat Mirkalta ostettuja.

Vielä kurkistus seuraavaan kohteeseen: olohuoneeseen.





Toivottavasti viihdyit tämän kertaisellakin vierailulla. Seuraavaksi mennään siis olohuoneeseen jossa tuossa pari kurkistus kuvaa.
   Pahoittelen, että osa tavaroiden/asioiden nimeämisistä ovat outoja, mutta jostain syystä oli näköjään taas sellainen hetki etteivät ajatukset oikein pysyneet tässä asiassa vaan lähtivät poukkoilemaan jonnekin ihan muualle.
   Jos tiedät jonkun esineen tekijän jota en maininnut nimellä, niin voit sen kommenteissa ilmoittaa jotta saan sen tähän laitettua. Mutta en nyt jaksa jokaisen vuoden jokaista joulukalenteriluukkua käydä läpi ja sitten etsiä tekijä tai jokaisen vuoden markkina ostoksia ja sitten etsiä, että kukahan se tekijä oli. Joten voit ilmoittaa sen minulle. :)

Translation:
Today I let you visit in my dollhouse's kitchen. Again there was lots of things what I have done, bought and received.
  Last two pictures let you peek to my dollhouse's livingroom.

torstai 20. syyskuuta 2012

Kylpyhuone & kurkistus

Tänään mennään kylpyhuoneeseen.



(tässä kuvassa ei oikealla seinällä ja lattialla olevia hyllyjä näy)
    Ruosteinen ämpäri/astia on ostettu Porvoosta, sen sisällä on toinen pienempi ämpäri/astia. Silitysrauta on joulukalenterista saatu. Sen päällä olevat pyyhkeet ja pussi on joulukalenterista. Sininen virkattu matto on Tiinalta, vaaleanpunainen matto on myös virkattu sellaisesta erikoisesta langasta ja sen olen itse tehnyt. Kylpytakki on jonkun lelun takki oikeasti, mutta juuri oikean kokoinen nukkekotiin. Koska kylpyhuoneessa ei ole naulakoita, kylpytakki nojaa pyykkilautaan.
   Lattia materiaali on Hobby Pointista ostettua.
   Seinällä on taas sellainen "lume'' ikkuna.



Käsienpesuallasta lähikuvassa. Tämä on ostettu ja samaa sarjaa ovat vessanpönttö, peili, vessanpesuharja ja amme. Hieman myös itse tekemäni vessapaperiteline ja vessapaperi näkyvät tuosta vessanpesuharjan yläpuolelta. Teline on rautalankaa ja vessapaperi on käsipyyhepaperia kieritettynä pillistä leikatun palan päälle.



Koko kuvaan ei sattunut mukaan tätä eikä seuraavassa kuvassa olevaa hyllyä.
   Tämän olen saanut. Alahyllyllä on joulukalenterista saaduista printeistä taiteltu paketti myös toisen hyllyn paketti on samoista printeistä taiteltu. Toisen hyllyn pesuainepurkki on pilliä ja paperia. Ylähyllyllä on taas samoista printeistä taiteltu paketti jossa on muutama minun tekemäni meikki, mutta niistä ei ole lähikuvaa, koska ne eivät kovin nättejä ole. Punainen pullokin on saatu joulukalenterista ja toimii pesuainepullona.
      Hyllyn kulmassa on pieni pussi, joka sisältää pumpulipalloja. Tämän olen käsin ommellut ohkaisesta kankaasta ja pumpulit pyöritellyt oikeasta pumpulista. Kylpyhuoneessa ei ole naulakoita, joten en ole saanut pussia roikkumaan.



Edellisen hyllyn yläpuolella seinässä on tämä hylly. Itse olen hyllyn tehnyt jäätelötikuista ja cocktail-tikusta. Mallia katsoin oikeasta tälläisesta hyllystä. Tankoon saa esim. pyyhkeitä roikkumaan.
   Alahyllyllä on kaksi pulloa. Ne ovat sisältäneet jotain kasvoihin laitettavaa ainetta, mutta tyhjinä käytin ne tähän. Sain paljon näitä pieniä, jos vaikka keksisin niistä jotakin. Tein niistä sitten pesuainepulloja. Korkit on kuumaliimaa.
   Toisella hyllyllä on iso pyykkinappula, joka on jostakin tavaroideni seasta löytynyt. Sen yläpuolella on hammasharja, joka on myös joulukalenterista.
   Ylimmällä hyllyllä (vasemmalta) on Mirjalta hankkimani juuriharja, joulukalenterista saatu parfyymipullo ja pienempi parfyymipullo.



Tässä kuvassa näkyy hieman silitysraudan kärkeä. Lattian pesuharja (tai mikä lie oikealta nimeltään) on oma tekemäni, jostakin löytämäni ohjeen mukaan tehty. Sen takana markkinoilta ostettu harja. Penkki on saatu joulukalenterista.



Kylpytakin takana sijaitsee tämä pyykkilauta. Olen itse tämän pyykkilaudan tehnyt erilaisista tikuista ja cocktail-tikuista. Jalat saa oikeasti auki, mutta lauta ei pysy pystyssä, koska toinen jalka on liian löysä ja painuu kasaan heti.

Ja kurkistus seuraavaan kohteeseen: keittiöön.




Seuraavaan vierailu kertaan.

Translation:
Here are pictures that I took my dollhouse's bathroom. In bathroom there isn't many things that I've done myself.
   Next time we'll see kitchen. Last two pictures let you peek to kitchen.

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kahvila ja kurkistus

Nyt päästään tutustumaan kahvila Cafe Roseen. Kun tässä kerran minulla aikaa on ja kuvat on muokattu valmiiksi, niin pääsen teille esittelemään.
   Eilenhän julkaisin jo pienen kurkistus kuvan kahvilaan, mutta nyt kunnon esittely.




Vielähän tämäkin on hieman kesken. Kuvahan paljastaa kaikki virheet. :(




Edetään tästä edestäpäin taakse.
   Pöydän ja tuolit olen itse tehnyt. Pöydän jalka on lankarulla ja pöytälevy on ihan vain muropaketinpahvia, maalattuna. Tuolit on pahvia ja rautalankaa. Aika heiveröisiä ja vänkyröitä ovat, mutta saavat kelvata, ellen uusia tee.
   Kuivakakun olen itse tehnyt fimo-massasta. Kuivakakun alla oleva vuoka on Wooperin käsialaa. Teeastiasto, muki ja lautanen, on ostotavaraa.
   Maton tekijää en nyt muista, mutta en ole itse tehnyt. (jos olet tuon maton tehnyt, ilmottaudu kommenteissa :))
  Seinällä oleva panelointi on ihan pahvia. Taaempana näkyvä allas ei myöskään ole minun tekeleeni, vaan olen sen saanut.



Tämä leipähylly on tuossa nukkekodin aukeavassa osassa. Mutta siitä en erillistä kuvaa ottanut, koska ei siinä ole kuin tämä. Tämän olen itse tehnyt pahvista, balsasta ja jäätelötikuista. Päällä näkyy muutamia leipiä. Kaikki leivät ovat minun tekemiäni. Alahyllyllä näkyy hieman noita saksia, jotka olen tehnyt ja ne ovat myös fimoa, kuten leivätkin.



Kakkuhylly kahvilan vasemmassa reunassa. Kakkuhylly on pahvia ja jäätelötikkuja. Ylähyllyllä kaksi (vasemmalta katsottuna) ovat saatuja sekä alahyllyn tavarat on saatuja.
   Kakkuhyllyn päällä on talouspaperirulla, joka on minun tekemäni, sekä kukka joka on minun tekemäni (tästä ei ole lähikuvaa, koska ei se kovin erikoinen ole). Kukan alla oleva liina on minun virkkaamani. Näette myös jääkapin päällä olevan orkidean, joka on oma tekemäni. Ei se hirveästi orkidealta näytä, mutta tarpeeksi onnistunut. Ja orkidean alla oleva liina on muistaakseni Tippaliisalta.



Jääkaapin sisältö on tämä. Ylähyllyllä oleva kerma purkki on markkinoilta ostettu, muistaakseni Johannalta. Hedelmäsalaatit on oma tekemiäni. Alahyllyllä olevat maidot olen itse taitellut printeistä.



Kakkuhyllyn ja jääkaapin yläpuolella on pieni taulu ja ikkuna. Koska nukkekodissani ei ole sivuilla ikkunoita, on tämä tällainen "harha" ikkuna. Taulu sekä ikkuna on minun tekemiäni.



Tiskin tuotteita. Tiskin takana on minun tekemäni tuoli. Lautaset on ostettua valmis tavaraa. Kuppi on Wooperin käsialaa ja siinä olevan kahvin olen tehnyt öljyvärien ja nestemäisen fimon sekoituksesta. Sekä pieni muistio ja kynä. Kahvilassa ei vielä näytä kassakonetta olevan joten asiakkaiden täytyy allekirjoittaa käyntinsä. :D
   Hyllyllä on kuivakakkuja joista vasemmanpuoleinen on markkinoilta ostettua ja muut minun tekemiäni.



Kahvilan ihan peräseinällä sijaitsee tämä hylly jossa on kahvilan myytävät tuotteet. Otin altaan pois edestä jotta näette koko hyllyn.
    Lattialla oleva laatikko on jäätelöpaketin pahvia ja laatikossa on paperista tehtyjä pusseja mikäli asiakkaat haluavat ostaa jotakin mukaansa. Tarjotinten päällä on leipäleikkuri, joka on ostettu.
    Alimmalla hyllyllä on pari tarjotinta joista alempi on ostettu. Leipälaatikon olen itse tehnyt jäätelötikuista.
  Seinällä näkyy altaan taakse kuuluva seinä ja siinä roikkuu pieni naulakko ja pyyhe. Nämä kaikki ovat minun tekemiäni. Kaakeli seinä ei oikein suostu pysymään seinässä kinni. Taipunut kenties?



Toisen ja kolmannen hyllyn tuotteita lähikuvassa.
   Alemmalla hyllyllä (vasemmalta) on pulla ja pipareita, jotka ovat minun tekeleitäni (pipareihin pitäisi ohje siirtää edellisestä blogistani). Kannu ei nyt kauhean hyvin tässä näy... Mutta se on pahvia ja jostakin bongatulla ohjeella tehty, mutta en juuri nyt saa mieleen mistä. Leipä on Mirjalta ja veitsi minun tekemäni. Kori on myös minun viritykseni johon joskus jostain ohjeen löysin. Korissa on hillopurkki, joka on minun tekeleeni sekä muffinssi, joka on myös oma tekemäni.
   Ylemmällä hyllyllä (vasemmalta) on muffinsseja, jotka ovat Mirjan tekemiä ja vuoka on oma viritykseni jostain metallipurkista. Itse tekemässäni rautalanka korissa on Mirjan tekemiä suklaahippukeksejä. Vihreä kori on myös oma tekemäni ja hieman onnistuneempi versio alemmasta valkoisesta. Korissa on pullapitko, jonka olen joskus voittanut.



Tässä näkyy kolmas, neljäs, viides ja ylin hylly. Neljännellä hyllyllä kaikki on omia tekeleitäni. Leivoksia, donitseja, voileipiä, laskiaispullia. Kaikki vuoat on tehty konvehtirasioiden niistä koloista, paitsi vihreä on fimoa.
  Viidennellä hyllyllä oleva piirakka on joulukalenterista saatu, täytepullat (mikäli joku oikean nimen tietää, sen voi kertoa) sekä hedelmäkakku ovat ovat minun tekemiäni fimosta.
  Ylimmällä hyllyllä oleva kuivakakku on saatu, pikari on jostain löytynyt ja kaksi sämpylää on minun tekeleitäni fimosta.



Tiskin takana sijaitsee tämä. Tämä on tavallaan lämmitys kahvilaan. Olen tämän tehnyt vessapaperirullasta, pahvista, kartongista ja napeista. Päällä olevat astiat ovat samaa sarjaa, kun tiskillä olevat lautaset.
   Tässä kuvassa näkyy hyvin tuota lattiaa ja tapettia. Lattia on tuollaista kivimäistä ja tapetti on oikeasti sellaista pöytäliinaksi tarkoitettua vahakangasta. Valitsin tuon tapetin kahvilaan, koska halusin kahvilastani vaalean ja kermaisen. Ja minulla on kolmenlaista lattiaksi tarkoitettua kontaktimuovia. Ja tämä oli niistä sopivin.

Ja pieni kurkistus seuraavaan kohteeseen: kylpyhuoneen
 



Nämäkin kuvat ovat taas ikkunasta otettuja. Nyt voitte jo katsella kylpyhuonetta. Selitykset tulevat sitten omassa postauksessaan, niin kuin myös lähikuvat.


Mikäli tiedät jonkun tavaran tekijän (kahvilan kuvista) jota minä en muistanut mainita, niin ilmoita. Voit myös kysyä, että oliko joku, jota minä en muistanut, sen tekijän jota epäilet. :)

Translation:
Now pictures from my dollhouse's cafe, Cafe Rose.  In cafe there is also lot of things I've done by myself and what I've got and won.
  Next time we're going to my dollhouse's bathroom. Here you have a few peeks.